در این بخش پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 46 اسلاید برای دانلود قرار داده شده است. در ذیل فهرست مطالب و همچنین پیشنمایشی از آن آورده شده است. فهرست مطالب: تاريخچه كنسرو اصل كنسروكردن مواد غذايي تایخچه مراحل كنسرو كردن گزینش مواد اولیه درجه بندي مواد اوليه تميز كردن آماده كردن ماده اوليه بلانچينگ (Blanching) فرمولاسون پر كردن در بسته (Filling) خارج كردن اكسيژن و گازها (Deavation) درب بندي قوطيهاي كنسرو (Seaming) فرآيند دمايي كنسروها (Heat Processing) سرد كردن .




دانلود فایل های کمیاب مواد ,كردن ,دانلود ,غذایی ,كنسرو ,پاورپوینت ,کردن مواد ,مواد غذایی ,کنسرو کردن ,تکنولوژی کنسرو ,پاورپوینت اصولمنبع

پروژه : پروژه مالی و حسابداری یک شرکت

پروژه کنترل و تجهیزات کنترلی چیلر تراکمی

پاورپوینت خستگی و بازگشت به حالت اولیه (ریکاوری)

نقشه اتوکد ساختمان اداری A۷ ( خارجی )

دانلود تحقیق سازه های پیش ساخته بتنی

نقشه موزه یا فرهنگسرا (فرهنگسرا) .... ِD9

پاورپوینت ایمنی خارجی قسمت جلوی خودرو

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طراحی سایت باشگاه خبرنگاران جوان decoration2020 DIGIKALA فروشگاه اینترنتی لاوان شاپ تو بهترین خرید رو از ما داشته باش نماوا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دان. مرکز خدمات طرح توجیهی خرید اینترنتی قطعات بیل مکانیکی Pc200 تخفیف دونی